dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda organitza un concert de Gospel per lluitar contra el càncer

gospel_viu_280x87.jpgLa Junta Local de l’Associació de Lluita contra el Càncer de Pineda de Mar ha organitzat un concert solidari de Gospel que tindrà lloc aquest diumenge, 9 d’agost, a les 10 de la nit, al pavelló de Can Xaubet.

gospel_viu_600x800.jpgLa Junta Local de l’Associació de Lluita contra el Càncer de Pineda de Mar ha organitzat un concert solidari de Gospel que tindrà lloc aquest diumenge, 9 d’agost, a les 10 de la nit, al pavelló de Can Xaubet.

Gospel Viu

Aquesta actuació, que se celebra amb motiu del 25è aniversari de l’entitat, anirà a càrrec de Gospel Viu, dirigit pel pinedenc Moisès Sala. També, les persones interessades es podran traslladar a les instal·lacions de Can Xaubet mitjançant el servei de Xino-Xano que sortirà des de la plaça de les Mèlies a partir de dos quarts de nou del vespre.

Canvi

La Junta Local de Pineda de Mar de l’Associació de Lluita contra el Càncer ha canviat la tradicional desfilada de models que es portava a terme a la plaça de les Mèlies per aquest concert solidari que també compte amb la col·laboració del consistori pinedenc. Amb motiu d’aquest aniversari, els responsables de la Junta han proposat canviar d’escenari i de forma.

Entrades

Les entrades, que no són numerades i tenen un preu únic de 10 euros, es poden adquirir a la Perruqueria Jordi de la Plaça de les Mèlies i a la botiga Kimets.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris