divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda posa en marxa la campanya “Per una vida saludable”

vida_saludable_a_pineda_280x87.jpgLa regidoria de Salut de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha posat en marxa la primera campanya de Salut Comunitària, "Per una vida saludable", una iniciativa que vol incidir en la necessitat de fomentar els hàbits saludables per a millorar la nostra salut i la qualitat de vida.

vida_saludable_a_pineda_800x600_02.jpgLa regidoria de Salut de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha posat en marxa la primera campanya de Salut Comunitària, "Per una vida saludable", una iniciativa que vol incidir en la necessitat de fomentar els hàbits saludables per a millorar la nostra salut i la qualitat de vida.

Hàbits saludables

En aquesta campanya que promou el consistori pinedenc s’hi han afegit entitats i associacions del municipi a través de tot un seguit d’actes que pretenen fomentar els hàbits saludables entre la ciutadania. En total hi ha programats més de 35 actes que es duran a terme al llarg de l’any i que compten amb l’organització de diverses entitats del municipi.

Presentació

La presentació de la campanya va tenir lloc divendres passat, 30 d’octubre, a la sala de plens de l’Ajuntament i va comptar amb la participació de l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, el director general de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, Antoni Plasència, i el president del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, Jordi de Dalmases. També hi varen assistir una àmplia representació d’entitats i associacions del municipi que s’hi han implicat.

per Redacció | Foto: Aj.Pineda

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris