dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda posa en marxa la tercera Oficina d’Acció Ciutadana del Maresme i la primera de l’Alt Maresme

oficina_accio_ciutadana_pineda_280x87.jpgL’Alt Maresme disposa des d’avui de la primera Oficina d’Acció Ciutadana (OAC) de la zona. Les dues primeres OAC del Maresme es van posar en marxa a Mataró i el Masnou.

oficina_accio_ciutadana_800x600.jpgL’Alt Maresme disposa des d’avui de la primera Oficina d’Acció Ciutadana (OAC) de la zona. Les dues primeres OAC del Maresme es van posar en marxa a Mataró i el Masnou.

Nou equipament

L’espai que ocupa la nova OAC, amb una superfície útil de 91 m2, ha estat cedit per l’Ajuntament de Pineda de Mar i obre a partir d’aquest divendres en horari d’atenció al públic. Per la seva banda, el Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat ha finançat el condicionament del local amb 63.000 euros. Concretament, el nou equipament, situat al carrer Salvador Genís i Bech núm.9 de Pineda, donarà servei a la ciutadania de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 h, i els dimarts a la tarda, de 16.30 a 18.00 h.

Les OAC

La funció principal de les oficines d’Acció Ciutadana és informar i orientar la ciutadania sobre totes les prestacions que facilita la Generalitat per augmentar el benestar social. A més dels tràmits i gestions relacionades, des d’aquests equipaments també s’impulsen i es dóna suport a accions de tipus cultural, social i cívic que fomentin el desenvolupament del teixit associatiu als barris.

Inauguració

La inauguració va tenir lloc ahir dijous i va ser a càrrec del secretari general del departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, acompanyat del secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Santiago Macip, i la regidora Mònica Palacín.

per Redacció | Foto: Aj.Pineda

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris