dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda presentarà el barri de Carme a la Llei de Barris 2010

barri_carme_pineda_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar presentarà el barri de Carme a la propera convocatòria de la Llei de Barris de la Generalitat. Es una de les zones poblades més antigues del municipi, amb importants deficiències pel que fa als espais públics.

barri_pineda_800x600.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar presentarà el barri de Carme a la propera convocatòria de la Llei de Barris de la Generalitat. Es una de les zones poblades més antigues del municipi, amb importants deficiències pel que fa als espais públics.

Unanimitat

En la sessió plenària celebrada la setmana passada es va aprovar per unanimitat l’encàrrec de la redacció del projecte a la Diputació de Barcelona que haurà d’estar enllestit entre l’abril i el maig de l’any que ve. L’àmbit d’actuació beneficiaria, en cas que sigui finalment escollida per la Generalitat, serà des del carrer Santiago Rusiñol fins al carrer Sant Jordi, i del carrer Sant Antoni al carrer Comtal.

Procés participatiu

Segons avança el consistori pinedenc, el projecte inicial ha d’estar a punt pel juny de l’any vinent i es farà comptant amb la participació dels veïns i veïnes del barri a través d’un procés participatiu. El cost previst d’aquestes actuacions de millora ascendeix a uns 7 milions d’euros, del qual el govern català n’aportaria el 50%, mentre que la resta l’haurà d’assumir l’Ajuntament en un període de 6 anys.

Tres línies d’actuació

El projecte parteix de tres línies d’actuació: la remodelació dels espais verds i les places (destacant la transformació de la plaça del Carme en un espai integrat, sense voreres), la rehabilitació dels edificis (instal·lació d’ascensors exteriors als edificis que no en poden tenir per falta d’espai, i millores en les façanes i coberta dels edificis) i, finalment, la construcció de nous equipaments (com ara, un pavelló esportiu i un espai destinat a la comunitat).

per Redacció | Foto: Aj.Pineda

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris