divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda preveu crear 241 llocs de treball amb el Fons Estatal d’Inversió Local

ajuntament_de_pineda_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar va aprovar dimarts passat la sol·licitud d’ajut econòmic del Fons Estatal d’Inversió Local. Segons el govern pinedenc, els projectes aprovats generaran 241 llocs de treball.

L’Ajuntament de Pineda de Mar va aprovar dimarts passat la sol·licitud d’ajut econòmic del Fons Estatal d’Inversió Local. Segons el govern pinedenc, els projectes aprovats generaran 241 llocs de treball.

Treballadors del municipi

Fonts municipals informen que els quinze projectes que presentarà el consistori pinedenc a l’Estat seran supervisats per l’Ajuntament a través del centre Innova. L’objectiu serà "millorar l’espai públic del municipi, generar llocs de treball – amb el màxim nombre possible de nous treballadors de Pineda -, i activar l’economia local", segons fonts del govern municipal (PSC i ERC).

Millores

Entre les accions que el consistori pinedenc presentarà al Fons d’Inversió Local hi ha la millora de l’enllumenat públic del sector sud del Pinemar, la reurbanització de la plaça dels Reis Catòlics del Poblenou i la supressió de barreres arquitectòniques als eixos principals del municipi. També es preveu millorar l’accés dels vianants al barri de les Creus. Segons l’Ajuntament, el conjunt de les actuacions beneficiaran unes 11.000, el 40% de la població del municipì.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris