divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda redueix més d’un 50% els robatoris des de la posada en marxa de la Policia de Barri

policia_de_barri_de_pineda_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar ha posat en marxa des d’inicis d’aquest any el servei de Policia de Barri. Des de la seva aplicació, el nombre de robatoris s’han reduït més d’un 50%.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha posat en marxa des d’inicis d’aquest any el servei de Policia de Barri. Des de la seva aplicació, el nombre de robatoris s’han reduït més d’un 50%.

Presentació oficial

Durant la presentació oficial que es va celebrar la setmana passada a l’Ajuntament de Pineda, el cap de la Policia Local, Carles Santacreu, va dir que "amb la figura de l’agent de proximitat es vol guanyar en confiança i rapidesa operativa". Segons el consistori "aquest servei vol vetllar per protegir la qualitat de vida dels pinedencs i pinedenques i millorar la seguretat veïnal". En aquest sentit, fonts municipals han informat que "durant el primer trimestre del 2009 s’han reduït el nombre de robatoris força més d’un 50%".

Policia de Barri

El servei de Policia de Barri s’ha posat en marxa de forma progressiva des d’inicis d’any. Així, s’han pogut detectar les necessitats específiques de cadascuna de les quatre zones en què s’ha dividit les actuacions de la Policia de Barri al municipi. Cadascun dels sectors té assignat un agent que és l’encarregat de portar a terme el patrullatge i realitzar el tracte personalitzat amb els veïns que ho sol·licitin, i també s’entrevistaran amb entitats i associacions de veïns. A més, els agents s’identificaran amb el seu nom i disposen de targetes de contacte amb un telèfon d’atenció al ciutadà.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris