dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda renovarà la seva xarxa de canonades d’aigua

aixeta_aigua_280x87.jpgEl ple de juny de l’Ajuntament de Pineda de Mar va aprovar per unanimitat el pla de millores de l’abastament de l’aigua potable, per al període 2009-2012, per un import global d’uns 5,5 milions d’euros.

El ple de juny de l’Ajuntament de Pineda de Mar va aprovar per unanimitat el pla de millores de l’abastament de l’aigua potable, per al període 2009-2012, per un import global d’uns 5,5 milions d’euros.

Renovació

L’actuació, que renovarà "bona part" de la xarxa, serà a carrec de Sorea, l’empresa concessionària del Servei Municipal d’Aigües des de l’any 1998. Enguany, la inversió serà de prop d’un milió d’euros que serviran per a renovar les canonades dels carrers que s’han inclòs en les obres de voreres que s’estan portant a terme actualment a través del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL); concretament, els carrers Pirineus, Barcelona, Rusiñol, Església, Jaume I i el sector sud del Pinemar.

Cànon

Segons fonts municipals, aquestes inversions ja es contemplen en els rebuts actuals d’aigua, en l’apartat "cànon de millores". Per al 2010, la inversió prevista serà d’1,7 milions d’euros, el 2011 la quantitat prevista és de prop 1,2 milions i el 2012 la inversió planificada és d’1,7 milions d’euros.

per Redacció | Foto: sxc.hu

1 comentari per a “Pineda renovarà la seva xarxa de canonades d’aigua”

  1. Aroldo ha dit:

    un arctile molt interessantper cert, hauries de revisar un poc la traducció des del castellà, hi ha algunes cosetes a canviar encaraperò s’agraix l’esforç que has fet!

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris