dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda rescindeix el contracte amb l’empresa constructora de la biblioteca

biblioteca_pineda_280x87.jpgHan fet falta més de 9 mesos perquè l’Ajuntament de Pineda hagi pogut recuperar la propietat de l’edifici on s’hi està construint la nova biblioteca municipal.

biblioteca_pineda.jpgHan fet falta més de 9 mesos perquè l’Ajuntament de Pineda hagi pogut recuperar la propietat de l’edifici on s’hi està construint la nova biblioteca municipal.

Demora

El contenciós es va iniciar l’octubre de l’any passat quan el consistori pinedenc va voler recuperar aquest equipament per la demora en el compliment dels terminis d’execució a càrrec de l’empresa adjudicatària, Tiferca S.A. Ara, l’Ajuntament portarà a aprovació al ple d’avui al vespre la desestimació de les al·legacions que va presentar aquesta empresa i la rescissió del contracte amb la mateixa. Cal recordar, que aquesta obra hauria d’haver estat enllestida inicialment al maig del 2008.

Nova adjudicació

Així, el consistori podrà tornar a convocar un concurs per adjudicar durant la propera tardor la finalització de les obres, donant preferència a les empreses del municipi, per un valor aproximat d’un milió d’euros. Actualment, les actuacions que estan pendents d’executar són la urbanització exterior, els tancaments, instal·lacions de subministrament, paviment interior i els acabats interiors.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Aj.Pineda

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris