diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda tindrà carrilet turístic aquest estiu gràcies a un acord temporal

pineda_280x87.jpgEl trenet turístic que uneix el casc antic de Pineda amb el barri de Poblenou funcionarà aquest estiu gràcies a un acord subscrit entre l’Ajuntament i Pineda Turística.

El trenet turístic que uneix el casc antic de Pineda amb el barri de Poblenou funcionarà aquest estiu gràcies a un acord subscrit entre l’Ajuntament i Pineda Turística.

Nou concurs

Aquest popular transport turístic havia deixat de funcionar degut a que l’anterior titular havia desestimat continuar donant aquest servei, i els corresponents tràmits administratius per obrir un nou concurs i seleccionar un nou adjudicatari s’haurien allargat passat bona part de l’estiu.

Un sol vehicle

Ara, el consistori pinedenc ha atorgat una llicència d’ús especial del domini públic a Pineda Turística fins el proper 31 d’octubre. Aquesta mateixa setmana, inicialment, un únic vehicle unirà el casc antic de Pineda amb el sector hoteler i Poblenou, amb una freqüència de pas d’uns 20 minuts, i transportarà la ciutadania de Pineda i visitants per un circuit similar a l’anterior. Passat aquest període temporal l’Ajuntament convocarà un concurs per licitar un nou contracte.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris