divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda tindrà dos nous equipaments sanitaris, un nou CAP i un CUAP

gts_pineda_280x87.jpgLa consellera de Salut, Marina Geli, va anunciar divendres a la tarda que el departament de Salut té projectat construir un nou Centre d’Atenció Primària (CAP) a Pineda de Mar i un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al barri de Poblenou.

marina_geli_a_pineda_.jpgLa consellera de Salut, Marina Geli, va anunciar divendres a la tarda que el departament de Salut té projectat construir un nou Centre d’Atenció Primària (CAP) a Pineda de Mar i un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al barri de Poblenou.

CUAP

També, Geli va anunciar que la posada en marxa d’aquest centre d’urgències és "de caràcter resolutiu" i comptarà "amb un equipament de radiologia bàsica i que oferiria cures i intervencions que no necessitin hospitalització". A més, la consellera va informar que durant aquest any i el 2010 s’acabarà de redactar el pla funcional previ a la seva construcció. Segons Geli, Pineda "és l’opció més vàlida" per a un equipament que, en el seu moment, va ser reivindicat per diversos municipis que també havien manifestat el seu interès per acollir un centre d’aquestes característiques.

Calella

A més, Marina Geli també va confirmar que el nou hospital comarcal que s’ha de fer a la zona es mantindrà a Calella. En total, la conselleria de Salut va presentar un projecte de nous equipaments sanitaris de gairebé 98 milions d’euros en inversions previstes a l’Alt Maresme i a la Selva Marítima.

GTS

La consellera va fer aquestes declaracions en el transcurs de l’acte de constitució del Consell Rector del Govern Territorial de Salut (GTS) de l’Alt Maresme i la Selva Marítima que es va signar al Centre Innova de Pineda.

per Redacció | Foto: Aj.Pineda

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris