dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda vol arribar a la xifra rècord de 300 donacions de sang

donacio_sang_280x87_02.jpgEl Casal d’Avis de les Mèlies de Pineda de Mar acollirà aquest divendres, 31 de juliol, una nova Marató de donacions de sang. Enguany, l’organització vol arribar a les 300 donacions.

El Casal d’Avis de les Mèlies de Pineda de Mar acollirà aquest divendres, 31 de juliol, una nova Marató de donacions de sang. Enguany, l’organització vol arribar a les 300 donacions.

12 hores

La marató començarà a les 10 del matí, amb un acte d’inauguració a la Plaça de les Mèlies, i es podran fer donacions de forma ininterrompuda fins les 10 la nit. També, a Poblenou s’hi instal·larà una unitat mòbil a la plaça del Pilar on es podran fer donacions a partir de les 5 de la tarda.

"Bateguem pels 300"

La campanya "Bateguem pels 300" compta amb la implicació de les entitats locals per superar la xifra de les 300 donacions en la marató de sang 2009 de Pineda de Mar. Fins al moment, el municipi maresmenc ha assolit la xifra de 270 i 220 donacions en el dues darreres maratons celebrades al municipi.

Activitats

Paral·lelament, la marató pinedenca acollirà un programa d’activitats a la Plaça de les Mèlies que inclouran, entre d’altres, un gran xeringada, Jocs amb videoconsola, una actuació musical en directe (Grup de Joves Amateurs de Pineda), Obsequis del F.C. Barcelona a càrrec de la Penya Barcelonista, sortejos i una ludoteca gratuïta amb tallers i activitats. A la Plaça del Pilar també hi haurà una xeringada, un taller de maquillatge i pintura i, a les 8 del vespre, un espectacle de focs i música a càrrec de les Forces Infernals de Poblenou i Timbalers de l’Alt Maresme.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris