dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda vol reduir els punts negres a la carretera N-II

n-ii_280x87.jpgEl Ministeri de Foment va iniciar fa pocs dies els treballs de la nova pavimentació i senyalització a la carretera N-II, al seu pas per Pineda de Mar, per reduir els punts negres d’aquesta via.

El Ministeri de Foment va iniciar fa pocs dies els treballs de la nova pavimentació i senyalització a la carretera N-II, al seu pas per Pineda de Mar, per reduir els punts negres d’aquesta via.

Asfalt i senyalització

Inicialment, les tasques consisteixen en donar una primera capa d’asfalt per arranjar els desperfectes, i cap a finals de mes els operaris faran la pavimentació definitiva. Paral·lelament, durant l’actuació es renovarà la senyalització horitzontal de la carretera, seguint les indicacions contemplades a l’estudi de sinistralitat encarregat pel consistori pinedenc per millorar la seguretat d’aquesta via.

Punts negres

Els principals punts negres sobre els que s’ha actuat són el quilòmetre 670,9, la incorporació direcció Girona per als vehicles que baixin de Can Cornet i el quilòmetre 670,5. En el seu conjunt, aquestes actuacions han comportat la supressió d’alguns carrils, la prohibició d’algunes sortides i els conseqüents canvis en la circulació.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris