dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Polèmica a Tiana per l’abandonament dels regidors del PSC i ERC del darrer Ple municipal

ajuntament_de_tiana_280x87.jpgEls regidors del PSC i ERC van abandonar aquest dimarts el ple municipal argumentant que l’equip de Govern els censura. Per la seva banda, el Govern de Tiana (GPT i CiU) qualifica aquesta acció "d’injustificada".

Els regidors del PSC i ERC van abandonar aquest dimarts el ple municipal argumentant que l’equip de Govern els censura. Per la seva banda, el Govern de Tiana (GPT i CiU) qualifica aquesta acció "d’injustificada".

Abandonament

Els fets es van produir només iniciar-se la sessió. Segons els regidors de l’oposició, el PSC havia demanat incloure una pregunta sobre el finançament a l’ordre del dia i l’equip de Govern – Gent Per Tiana (GPT) i CiU – van decidir retirar-la, motiu per al qual van decidir abandonar el ple.

Desaprovació

Per la seva banda, el Govern de Tiana ha emès un comunicat on "desaprova rotundament" aquesta acció que defineix "injustificada" i que assegura que pretén "desestabilitzar el Govern".

Aprovacions en solitari

Sobre la taula, els set regidors dels partits de Govern van aprovar en solitari la destinació del Fons Estatal d’Inversió per l’Ajuntament de Tiana – que destinarà prop d’1.312.000 d’euros a la millora de voreres del casc antic de la vila -, la nova ordenança de convivència ciutadana i una declaració de solidaritat amb el poble palestí de Gaza.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris