divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Polèmica entre Conxita Campoy i Neus Serra durant la celebració del darrer ple a Malgrat de Mar

malgrat_de_mar_280x87_02.jpgL’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy (PSC), va insinuar en el ple de dijous que Neus Serra (CiU) podria haver comès, durant l’anterior mandat, irregularitats mentre era regidora de Turisme. Serra es va defensar de l’acusació i va respondre amb un contraatac.

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy (PSC), va insinuar en el ple de dijous que Neus Serra (CiU) podria haver comès, durant l’anterior mandat, irregularitats mentre era regidora de Turisme. Serra es va defensar de l’acusació i va respondre amb un contraatac.

Mútues insinuacions

Segons informa Malgrat Confidencial, Campoy va dir durant el ple que té constància d’una factura "a nom d’una persona pròxima a Convergència i Unió per una feina que mai es va fer". Per la seva banda, la regidora Neus Serra, ara a l’oposició, va retreure a l’alcaldessa que sembri el dubte sobre la seva honestedat, li va demanar concreció, i va assegurar que no té cap por al respecte. També, la regidora nacionalista va reptar a Campoy en parlar de les irregularitats que cadascuna ha trobat a l’àrea de Turisme. En aquest sentit, Serra va insinuar una, a l’entorn d’unes entrades per al Fòrum de les Cultures celebrat a Barcelona l’any 2004, sense donar més informació. Aquestes declaracions es van fer en el decurs del darrer ple, celebrat aquest dijous, en el torn de precs i preguntes.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris