divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Polèmica per les obres d’ampliació del Casal de joves de Caldes d’Estrac

caldes_estrac_280x87_02.jpgEn resposta a unes acusacions del PSC de Caldes d’Estrac, l’equip de Govern municipal de CiU ha negat que les obres d’ampliació del Casal de joves siguin il·legals, ni que estiguin enfonsant el sostre del gimnàs del pavelló poliesportiu.

En resposta a unes acusacions del PSC de Caldes d’Estrac, l’equip de Govern municipal de CiU ha negat que les obres d’ampliació del Casal de joves siguin il·legals, ni que estiguin enfonsant el sostre del gimnàs del pavelló poliesportiu.

Acusacions

El grup socialista, a l’oposició de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, va fer unes declaracions la setmana passada al diari El Punt on asseguraven que aquestes obres, impulsades pel Govern de CiU, "són il·legals i han provocat l’esfondrament de part del sostre de la sala polivalent que hi ha a sota". Entre altres argumentacions, el PSC de Caldes assegurava que aquesta actuació urbanística "no ha estat posada a licitació pública, que no hi ha cap projecte executiu d’obra aprovat, que no té cap memòria valorada, ni cap informe de seguretat".

Defensa

Per la seva banda, el Govern municipal ha emès un comunicat on nega que hi hagi cap esfondrament en el sostre, "ni molt menys que sigui degut a les obres de millora", diuen, tot i que admeten que els tècnics han detectat una taca de humitat "produïda per la reiterada pluja caiguda en els darrers dies, que ha causat algun lleuger desperfecte", asseguren. També, l’equip de Govern de CiU manifesta que "l’expedient de les obres d’ampliació del Casal Jove – que porta a terme el propi consistori – acompleix la normativa legal i administrativa vigent" i, segons el mateix comunicat, "l’Ajuntament emprendrà les mesures legals corresponents per la difusió de falses acusacions des del grup del PSC".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris