dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“Posa el Maresme al Plat” visita la Mostra Gastronòmica de Cabrils

posa_el_maresme_al_plat_280x87.jpgEl projecte "Posa el Maresme al plat!" estarà present a la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans que tindrà lloc a Cabrils del 14 al 17 d’agost.

El projecte "Posa el Maresme al plat!" estarà present a la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans que tindrà lloc a Cabrils del 14 al 17 d’agost.

Promoció artesanal i turística

Aquesta iniciativa, que dinamitza el Consell Comarcal per donar suport a la comercialització dels productes artesanals de qualitat del Maresme, promociona els productes de la terra del Maresme a les mostres i fires populars. D’altra banda, durant la mostra de Cabrils, el Consorci de Turisme també aportarà informació general de la comarca.

4 artesans maresmencs

A la Mostra Gastronòmica de Cabrils, que enguany arriba a la seva 22a edició, hi haurà presents 4 artesans maresmencs sota el paraigües "Posa el Maresme al plat", concretament es tracta de Formatges Can Pujol de Vilassar de Dalt, Neules Casa Graupera de Mataró, Forn Can Ricastell de Tordera i l’Anxoveta del Masnou.

Promoció i comercialització

La iniciativa "Posa el Maresme al plat!" va ser promoguda pel Consell Comarcal del Maresme (CCM), l’any 2008, amb una doble finalitat: en primer terme, promocionar i donar a conèixer els productes artesanals de qualitat que s’elaboren a la comarca i, segon, donar suport als productors a l’hora de trobar vies de comercialització dels seus productes. També, el CCM ofereix la possibilitat de participar en aquest projecte d’exposició-promoció dels productes alimentaris de qualitat al centenar de productors que s’han incorporat al cens d’artesania alimentària que es va realitzar sota la denominació Productes de la terra-Maresme. Aquest projecte va comptar també amb el suport de la Diputació de Barcelona.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris