divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Posen en marxa el projecte de Desenvolupament i Comerç d’Arenys de Munt

arenys_de_munt_280x87.jpgArenys de Munt ha donat el tret de sortida al projecte de Desenvolupament i Comerç del municipi. Entre els objectius principals, hi ha el de crear la marca comercial d’Arenys de Munt en consonància amb la marca turística.

Arenys de Munt ha donat el tret de sortida al projecte de Desenvolupament i Comerç del municipi. Entre els objectius principals, hi ha el de crear la marca comercial d’Arenys de Munt en consonància amb la marca turística.

Projectes

També, s’ha marcat la necessitat d’incrementar el número de associats de l’Associació de Botiguers i Comerciants (ABIC) del municipi, i la millora i l’increment del suport d’institucions catalanes del sector comercial com ho són, entre d’altres, la cambra de comerç, la Diputació de Barcelona o la Direcció General de Comerç. Els impulsors de la iniciativa també busquen el suport de les entitats financeres per estructurar un programa especial de serveis i productes financers pel sector comercial.

Primera fase

La primera fase, que tindrà una durada d’uns sis mesos, es va posar en marxa amb motiu de la reunió mantinguda entre la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Maribel Mozas, amb representants de l’Associació de comerciants i botiguers d’Arenys de Munt i amb l’empresa Ati Markefin. Segons Mozas "s’espera que els resultats de l’implementació ajudin a mitigar els efectes negatius sobre el comerç davant la situació actual de l’economia", va dir.

per Redacció | Ramon Texidó / Foto: viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris