dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià construirà un gran mosaic a la nova plaça del municipi

premia_de_mar_280x87.jpgLa ciutadania de Premià de Mar participarà el proper dissabte 12 de setembre, a partir de les 9 del matí, en la construcció d’un gran mosaic a la nova plaça situada entre els carrers Maresme i el Passeig Circumval·lació.

La ciutadania de Premià de Mar participarà el proper dissabte 12 de setembre, a partir de les 9 del matí, en la construcció d’un gran mosaic a la nova plaça situada entre els carrers Maresme i el Passeig Circumval·lació.

Organització

Aquest acte lúdico-festiu ha estat organitzat conjuntament per l’Ajuntament i l’Associació de Veïns del Barri Banyeres-Sol i Mar. Segons l’organització, "l’objectiu és que tothom es pugui sentir partícip d’aquesta nova plaça, que des de fa temps reivindicaven els veïns".

Activitats

Paral·lelament a la col·locació de les peces del mosaic, que estarà supervisada per personal especialitzat, hi haurà activitats per als més petits. En cas que el mosaic de grans dimensions no s’acabi durant la jornada de dissabte, es continuarà diumenge per acabar-lo.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris