divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Mar enderrocarà l’edifici l’Amistat per a construir-hi un teatre i un hotel d’entitats

signatura_premia_de_mar_280x87.jpgAmb la signatura d’un document, a títol de permuta, l’entitat Centre l’Amistat va cedir i transferir dilluns passat la plena propietat de la històrica finca de l’Amistat a l’Ajuntament de Premià de Mar.

Amb la signatura d’un document, a títol de permuta, l’entitat Centre l’Amistat va cedir i transferir dilluns passat la plena propietat de la històrica finca de l’Amistat a l’Ajuntament de Premià de Mar.

Enderroc

Aquest és el pas previ per iniciar l’imminent enderrocament de l’actual edifici el proper mes de març, excepte la façana, on es construirà un teatre municipal amb 400 butaques i un hotel d’entitats. Com a contrapartida, l’Ajuntament lliurarà a l’entitat premianenca un local destinat a cafè-bar a la planta baixa i unes dependències per a despatxos ubicats a la primera planta.

Signatura

L’acte de signatura del document va comptar amb la presència de l’alcalde, Miquel Buch, el regidor de Cultura, Ernest Casadesús, i el president de l’Amistat, Pere Fabrés.

Història

L’entitat Centre l’Amistat va néixer l’any 1892, quan una seixantena de persones van decidir crear una societat de caràcter recreatiu i mútua ajuda, inicialment, amb el nom d’El Centre l’Amistat Obrera.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris