divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Mar posa en marxa un nou servei d’informació via SMS i correu electrònic

sms_280x87.jpgProperament, els veïns i veïnes de Premià de Mar disposaran d’un nou servei que els permetrà rebre informació a través de missatges curts al mòbil o a través del correu electrònic.

Properament, els veïns i veïnes de Premià de Mar disposaran d’un nou servei que els permetrà rebre informació a través de missatges curts al mòbil o a través del correu electrònic.

Nou servei

Amb aquest servei, el consistori podrà fer arribar als ciutadans, de manera àgil, directa i immediata, aquelles informacions que puguin ser del seu interès. La iniciativa, que es troba en el seu període de proves, ha estat impulsada des de la regidoria de Serveis d’Informació i Comunicació, i compta amb la col·laboració de totes les àrees de l’Ajuntament, requisit imprescindible per tal que funcioni correctament.

Procediment

Segons informa la Regidoria, el procediment és molt senzill. Tothom que ho vulgui es podrà donar d’alta del servei a través del web municipal i subscriure’s al tipus d’informació que més li interessi rebre. Les diferents seccions s’aniran actualitzant o ampliant en funció de les informacions o de les demandes dels propis ciutadans. Actualment, totes les persones interessades ja s’hi poden donar d’alta però, mentre duri el períodes de proves inicial, encara no podran rebre tota la informació sol·licitada, amb excepció de la informació relacionada amb les obres que es fan al municipi, que ja funciona correctament.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris