divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià estalviarà un 60% d’energia gràcies a un nou sistema de telegestió de l’enllumenat públic

llums_280x87.jpgL’Ajuntament de Premià de Mar ha impulsat un innovador sistema de telegestió de l’enllumenat públic que permetrà estalviar un 60% d’energia al municipi.

L’Ajuntament de Premià de Mar ha impulsat un innovador sistema de telegestió de l’enllumenat públic que permetrà estalviar un 60% d’energia al municipi.

Regular l’enllumenat

Aquest sistema, que funciona a través del clablejat ja existent, permet encendre o apagar una part de l’enllumenat dels carrers sense que això afecti la resta. També permet regular la intensitat en zones i casos puntuals.

Actes puntuals

Segons informa el consistori, el fet de poder incidir sobre una part de l’enllumenat pot ser molt útil en casos de celebracions de determinats actes al carrer o activitats esportives. També ho pot ser en carrers que de manera puntual o permanent requereixin una major o menor intensitat de llum, i per poder detectar de manera immediata el bon o mal funcionament d’un determinat punt de llum.

Demostració

L’alcalde, Miquel Buch, i la regidora d’Urbanisme i Obres Públiques, Marisa Ferreras, van assistir aquesta setmana a la demostració que els tècnics de l’empresa SECE van fer sobre els resultats i perspectives de la prova pilot que es va posar en marxa la tardor del 2008.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris