dilluns, 10 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premis Blocs Maresme 2009

L’auditori de Can Comas de Pineda de Mar va acollir, dissabte 24 d’octubre,  el lliurament dels Segon Premi Blocs del Maresme. Els vots dels lectors de Diari Maresme van decidir els blocs guanyadors de cada categoria.

Albert Lladó, editor de diari, ha explicat el perquè de compartir la celebració del tercer aniversari del mitjà amb els
Premis Blocs Maresme. Ha dit que ells són fills del “copyleft”, de compartir continguts i experiència dins la xarxa i que per això volien reconèixer públicament la feina que fan els blocaires de la comarca.

Premi Jurat

L’únic premi decidit per l’equip de Diari Maresme ha estat el Premi del Jurat 2009, que ha estat entregat per l’Alcalde de Pineda, Xavier Amor, al bloc Malgrat Confidencial de Noemí Guillén i Albert Serrano.

Amb aquest premi el diari ha volgut “reconèixer la capacitat per oferir un periodisme de proximitat fet des del rigor, el compromís amb la seva població i la comarca, i els esforços per donar un servei gratuït i constant al ciutadà”.

Bloc Societat

El Premi “Millor Bloc de Societat 2009” ha estat lliurat per l’editor de Diari Maresme, Albert Lladó, al bloc Maresme Medieval d’en Quim Graupera, amb el 30,62% dels vots, “pel seu valor històric i per l’aportació per a construir una memòria en comú que enforteixi el sentit de pertinença de la societat maresmenca”.

Quim Graupera: Des d’aquí voldria agrair a totes aquelles persones que han votat aquest bloc, pel suport i el reconeixement de la feina feta que he anat obtenint de tots vosaltres i per la vostra fidelitat i constància en el seguiment del mateix. Crec que la meva modesta intenció de divulgar el passat medieval de la comarca s’ha demostrat que ha estat una proposta interessant, ben acollida i que ha agradat a força gent. Voldria agrair també el suport del Diari Maresme i felicitar-los per la iniciativa del premi i pels seu tercer aniversari

Bloc Política

El Premi “Millor Bloc de Política 2009” ha estat entregat pel cap de màrqueting i publicitat de Caixa Laietana, Joan Herrero, al Bloc Sobre Rodes de l’Ivan Aranda, amb el 37,37″ dels vots, “per afavorir el debat polític des del respecte, i per reivindicar una societat més accessible per a tothom”.

Ivan Aranda: Si aquest bloc és el que és avui, i ha sigut guanyador com a millor bloc polític del Maresme aquest any 2009, és gràcies a vosaltres, els lectors. Aquest premi us el dedico a tots vosaltres, i moltes gràcies per haver donat el vostre vot. Sense la vostra confiança i suport no hagués arribat fins aquí. De debó!!! M’heu fet passar un dels millors dies de la meva vida.

Bloc Cultura

lliurament_.jpgEl Premi al “Millor Bloc de Cultura 2009” ha estat lliurat pel Secretari General de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG), Josep Ritort, al Bloc l’Home Cactus d’en Toni Hernández, amb el 28,41% dels vots, “per la visió panoràmica de llibres, música i cinema, i per utilitzar la ironia com a eina de comunicació”.

Toni Hernàndez: Moltes gràcies a tots els qui seguiu aquest bloc. Moltes gràcies a aquells qui, amb el vostre vot, m’heu donat aquest premi. I moltes gràcies al jurat que va seleccionar aquest bloc com a finalista del concurs. Tots plegats em doneu l’energia necessària per poder continuar escrivint sobre aquells llibres, discos, concerts o pel·lícules que em sembla que valen la pena.

Premi Esports

Finalment, el Premi al “Millor Bloc d’Esports 2009” ha estat entregat pel Director de Diari Maresme, Ramon Texidó, al Bloc Jabalí Bikers del BTT de Sant Cebrià de Vallalta, amb el 27,35% dels vots, “per explicar-nos l’esport des de l’humor, fomentant l’amistat i el companyerisme”.

Representant BTT Sant Cebrià: Una vez finalista, quién iba a decir que con la tematica de BTT, se podría pasar delante de dos blogs de basket y uno de fútbol. Pero entre todos: Ho hem aconseguit!!!

Acte i celebració

L’acte de lliurament de premis, que ha comptat amb un discurs previ de cadascun dels membres de la taula, ha estat presentat pel periodista Emili Pacheco. A la trobada hi ha assistit també, entre d’altres, la senadora de CiU, Montserrat Candini, finalista als Millors Blocs Polítics de la Comarca, i el diputat de CiU Joan Morell. L’acte, organitzat per Diari Maresme amb motiu del seu tercer aniversari, ha finalitzat amb un vermut compartit amb tot el públic assistent.

2 comentaris per a “Premis Blocs Maresme 2009”

  1. […] en paper del diari digital i independent Malgrat Confidencial, mitjà que va ser reconegut amb el Premi del Jurat als darrers Premis Blocs Maresme […]

  2. […] Graupera, Premi Diari Maresme al “Millor Bloc de Societat 2009″,  va ser el millor valorat pel jurat – que estava format per Rosa Casas, directora de la […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris