divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Preocupació a Llavaneres per l’increment de l’ús dels monopatins i skates

skate_280x87_02.jpgLa Policia Local de Llavaneres ha iniciat una campanya informativa a favor d’un "ús correcte" dels monopatins i skates a la via pública amb l’objectiu d’evitar possibles accidents.

La Policia Local de Llavaneres ha iniciat una campanya informativa a favor d’un "ús correcte" dels monopatins i skates a la via pública amb l’objectiu d’evitar possibles accidents.

Perill

Segons els responsables municipals, darrerament, "s’ha detectat un increment important de menors que es desplacen amb aquests aparells sense respectar la normativa viària". L’objectiu principal de la campanya, adreçada principalment als pares i mares de menors, és evitar accidents, ja que "els nens posen en perill la seva integritat física", afegeixen.

Requisament

En aquest sentit, la Policia Local ha informat que en cas que s’enxampi un menor infringint la normativa, es procedirà a requisar-li l’aparell, que només podran recuperar els seus pares a les dependències policials.

Normativa

La normativa estableix que els monopatins o similars han de circular per la vorera i a velocitat del pas d’un vianant. Aquests aparells en cap cas poden circular per la calçada.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris