dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Preparen el dispositiu de seguretat per la celebració de la Half Challenge al Maresme

challenge_280x87.jpgEls cossos de seguretat, l’organització i les administracions implicades comencen a preparar el dispositiu de seguretat per la celebració de la Half Challenge al Maresme.

Els cossos de seguretat, l’organització i les administracions implicades comencen a preparar el dispositiu de seguretat per la celebració de la Half Challenge al Maresme.

Seguretat

A menys de 4 mesos de la celebració de la Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme, banc de proves per la competició de llarga distància que se celebrarà l’octubre, les policies locals dels 14 municipis afectats, el servei de trànsit dels Mossos d’Esquadra, el Servei Català de Trànsit, el Consell Comarcal, l’ajuntament de Calella i l’empresa organitzadora de la prova Thisplay, s’han reunit aquesta setmana per treballar a fons les qüestions relacionades amb la seguretat de l’esdeveniment esportiu.

Half Challenge

La triatló Half Challenge Costa de Barcelona Maresme, que se celebrarà el proper 24 de maig, consta de 3 proves esportives: 1,9 km de natació, 90 km en bicicleta i 21 km de cursa a peu. Els experts consideren que els circuits escollits poden arribar a situar-se com a uns dels més ràpids a nivell internacional. La natació es farà a mar obert, a Calella; el circuit de ciclisme transcorre gairebé en tot el seu recorregut per la N-II i la mitja marató seguirà un circuit paral·lel al mar.

Ampliació d’inscripcions

L’atractiu del recorregut ha despertat força interès entre els triatletes i les inscripcions han superat les expectatives inicials. Ja s’hi han apuntat més de 1.500 esportistes – xifra màxima prevista -, fet que ha obligat l’organització a ampliar fins a 2.000 el límit de participants.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Web Challenge

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris