dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Preparen les Colònies per a Infants Sahrauís per al proper estiu

infants_sahrauis_280x87.jpgLes famílies interessades en acollir un infant sahrauí aquest proper estiu ja poden contactar amb l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara.

Les famílies interessades en acollir un infant sahrauí aquest proper estiu ja poden contactar amb l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara.

Situació dels infants

Segons informen els membres de l’Associació, aquest any es torna a fer colònies per als Infants Sahrauís "perquè, malauradament, la seva situació no és pas que no hagi millorat, sinó que ha empitjorat lleugerament com a refugiats", asseguren.

Solidaritat

En una carta adreçada a les famílies catalanes, l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara explica que els infants, a part de trobar la mateixa escalfor familiar a les seves llars, poden rebre una revisió mèdica amb tots els mitjans, una revisió odontològica important i una alimentació molt més equilibrada que no pas la que tenen als campaments. Per últim, els membres de l’Associació destaquen l’amistat i el suport anímic que els infants reben de la nostra societat civil.

Contacte

Les persones interessades en acollir un infant sahrauí aquest proper estiu, emmarcat en el projecte Vacances en Pau 2009, es poden posar en contacte amb Natatxa (667 618 364) o bé Josep (666 568 222).

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris