dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Preparen un “Megatall” de la N-II, l’autopista i la via del tren per al proper 5 de juliol

no_n-ii_280x87.jpgEl proper 5 de juliol farà 40 anys de la inauguració de l’autopista de peatge del Maresme. Per aquest motiu, la Coordinadora de Plataformes del Maresme "NO N-II" vol preparar un triple "Megatall" reivindicatiu.

El proper 5 de juliol farà 40 anys de la inauguració de l’autopista de peatge del Maresme. Per aquest motiu, la Coordinadora de Plataformes del Maresme "NO N-II" vol preparar un triple "Megatall" reivindicatiu.

Baix Maresme

Aquesta coordinadora que aplega les plataformes del Masnou, Premià de Mar i Vilassar de Mar vol tallar les tres vies de transport terrestre – C-32, N-II i Renfe – de moment a la zona del Baix Maresme. Cal recordar que el 15 de juny de l’any 2008 les plataformes ja van mobilitzar milers de ciutadans en un tall programat a la carretera nacional II. Aquesta manifestació va comptar amb el suport d’ajuntaments, representants polítics i socials i diversos col·lectius ciutadans.

Reivindicacions

Els convocants demanen la transformació de la actual N-II en un passeig, convertir l’autopista de Pagament C-32 en una Carretera Nacional lliure i sense peatge, i que mentre duri el seu trasllat el peatge sigui gratuït per a tots els residents al Maresme.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris