divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Preparen una nova campanya de control de velocitat a Palafolls

radar_palafolls_280x87.jpgLa Policia Local de Palafolls portarà a terme del 5 al 26 d’octubre una campanya del control de velocitat de vehicles a tota la localitat.

radar_palafolls_800x600_01.jpgLa Policia Local de Palafolls portarà a terme del 5 al 26 d’octubre una campanya del control de velocitat de vehicles a tota la localitat.

Cinemòmetre

Segons informa el mateix cos policial, els controls es faran durant tot el dia i canviaran de lloc, de forma aleatòria, depenent de la fluïdesa del trànsit. En aquest sentit, per poder fer efectiva aquesta actuació, el Servei Català de Trànsit ha cedit un cinemòmetre a la Policia Local del municipi maresmenc perquè pugui efectuar els controls de velocitat.

Objectius

Per la seva banda, el Cap de la Policia Local de Palafolls, Marc Peña, ha destacat que "la finalitat no és recaptatòria, sinó que pretén conscienciar als conductors i usuaris de la via de la necessitat i obligatorietat de respectat els límits de velocitat". També, Peña ha afegit que un altre dels objectius és "evitar accidents de trànsit a les nostre vies".

Anterior campanya

Durant la primera campanya que va realitzar a principis d’any la Policia Local de Palafolls, es van controlar 27.000 vehicles dels quals gairebé una tercera part (8.786) sobrepassaven el límit de velocitat permès a la zona, és a dir els 50 quilòmetres per hora. D’aquests, 792 van poder ser enregistrats per la fotografia amb les dades de la infracció i denunciats per infraccions greus o molt greus, en sobrepassar en més d’onze quilòmetres per hora la velocitat màxima.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris