dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Presentació del llibre de poemes “Des del meu capvespre” de Concepció Organ

concepcio_organ_280x87.jpgLa sala del Casal l’Amistat de Calella es va omplir de públic per acollir aquest diumenge, 14 de juny, l’acte de presentació del llibre "Des del meu capvespre" de la poetessa calellenca Concepció Organ i Valverde.

La sala del Casal l’Amistat de Calella es va omplir de públic per acollir aquest diumenge, 14 de juny, l’acte de presentació del llibre "Des del meu capvespre" de la poetessa calellenca Concepció Organ i Valverde.

Presentació

La taula de presentació va ser presidida per l’Alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, acompanyat per la regidora de Cultura, Pilar Rocafort, el President de l’Associació d’Amics del Museu de Calella, Lluís Barri – qui va fer l’oferiment de l’obra -, el poeta calellenc Josep Miracle i Collmalivern, autor del pròleg del llibre, i la pròpia autora. Durant l’acte també varen participar els rapsodes Maria Rosa Serra i Daniel Rangil, els quals varen llegir alguns poemes de l’obra. El llibre compta també amb il·lustracions de Josep Camps.

Reconeixement

A la part final de la presentació, Concepció Organ va llegir, amb molt sentit de l’humor, un text d’agraïment a totes les persones que han col·laborat amb ella per a fer realitat la publicació de "Des del meu capvespre". La lectura va cloure amb un fort aplaudiment del públic assistent, esdevenint així també un acte de reconeixement al conjunt de l’obra literària de la poetessa calellenca de 88 anys. L’acte va ser organitzat pels Amics de la Poesia de Calella.

per Redacció | Ramon Texidó | Vídeo: Diari maresme

1 comentari per a “Presentació del llibre de poemes “Des del meu capvespre” de Concepció Organ”

  1. […] l’espai poètic dedicat a Concepció Organ i Valverde. La poetessa calellenca rebrà així un nou homenatge de la ciutat que la va veure néixer el darrer dia de l’any […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris