dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Presenten a Barcelona i Tordera el XII Memorial Josep Barceló

memorial_josep_barcelo_280x87.jpgEl proper dijous es presenta oficialment el XII Memorial Josep Barceló: un torneig de futbol 7, que se celebrarà el 13 i 14 de juny a les instal·lacions del C.F.Tordera, amb la participació dels millors clubs catalans i de l’Estat.

El proper dijous es presenta oficialment el XII Memorial Josep Barceló: un torneig de futbol 7, que se celebrarà el 13 i 14 de juny a les instal·lacions del C.F.Tordera, amb la participació dels millors clubs catalans i de l’Estat.

Presentació

La presentació del Memorial se celebrarà el proper 4 de juny, a les 12 h. del migdia, a la sala d’actes de la Llibreria Catalònia (Ronda Sant Pere, 3 de Barcelona). El mateix dia, la Biblioteca de Tordera acollirà la presentació al Maresme, a partir de les 5 de la tarda.

Ponents

Entre els ponents, hi haurà dos representants de l’Associació El Petit da Vinci. Una entitat que treballa pel benestar dels nens i nenes amb malalties greus o amb seqüeles d’accidents, i que enguany serà present al torneig per divulgar la seva tasca. La col·laboració amb aquesta entitat reforça la raó de ser del torneig: retre homenatge a la figura i a la família de Josep Barceló, un destacat membre del Club Futbol Tordera que va morir en accident de trànsit. Per aquest motiu, des dels seus inicis, el Memorial ha treballat per transmetre tota una sèrie de valors com la solidaritat, l’esforç, l’amistat, el voluntariat,… als petits futbolistes i als seus acompanyants.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris