dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Presenten ‘Can Resmés’, un nou espectacle del Circ Petit de Pineda

canr_resmes_280x87.jpgEl Circ Petit ha produït un nou espectacle de teatre-circ, ‘Can ResMés’, que es representarà els propers 18, 19 i 20 de setembre a la seva carpa de Pineda de Mar.

El Circ Petit ha produït un nou espectacle de teatre-circ, ‘Can ResMés’, que es representarà els propers 18, 19 i 20 de setembre a la seva carpa de Pineda de Mar.

Can ResMés

Utilitzant el llenguatge gestual i el circ, i acompanyada d’una música dels anys 30 que envolta la història, la parella protagonista, interpretada per Tin Pelaez (Corda fluixa, manipulació d’objectes i mans a mans) i Serena Vione (acrobàcia, teles i mans a mans), ens explica que mitjançant la sorpresa i la imaginació podem recuperar l’equilibri i la passió per les coses simples i humanes, en definitiva tornar a sentir la ‘xispa’ de l’amor. Aquest espectacle sense paraules, dirigit per Adrian Schavarzstein, dura uns 45 minuts.

Representacions

Les representacions tindran lloc, a la carpa del Circ Petit de Pineda, els propers divendres 18 de setembre, a les 9 del vespre; dissabte 19, a les 7 de la tarda i diumenge 20, a la mateixa hora (19 h.). El preu de l’entrada serà de 8 euros per als adults i 5 euros per als nens, nenes i socis. La taquilla estarà oberta una hora abans del començament de l’espectacle.

per Redacció | Vídeo: Circ Petit 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris