dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Presenten la setmana de la Gent Gran a Premià de Mar

gent_gran_280x87_02.jpgL’Antiga Fàbrica de Gas de Premià de Mar acull aquest dilluns al matí la presentació de la Setmana de la Gent Gran que, del 25 al 31 de maig, oferirà un programa amb nombroses activitats per aquest col·lectiu.

L’Antiga Fàbrica de Gas de Premià de Mar acull aquest dilluns al matí la presentació de la Setmana de la Gent Gran que, del 25 al 31 de maig, oferirà un programa amb nombroses activitats per aquest col·lectiu.

Presentació

La presentació serà a càrrec de la diputada adjunta de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Teresa Padrós. A l’acte, intervindran també Miguel Bruch i Imma Morales, alcalde i regidora de Gent Gran, respectivament, del municipi maresmenc.

Activitats

La Setmana de la Gent Gran, que es realitzarà del 25 al 31 de maig, inclourà activitats com excursions, tallers, concursos, exhibicions, visites i viatges, i dinars, orientades a l’esbarjo i el desenvolupament personal dels majors de la comarca. El fi de festa inclourà un Ball a càrrec de l’orquestra Premiarenca.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris