dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Presenten l’equip calellenc que participarà al Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme

team_calella_280x87.jpgEl Far de Calella va acollir dissabte passat la presentació del Team Calella. Aquest equip, format per 14 triatletes, representarà Calella al Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme que se celebrarà el proper 24 de maig.

team_calella_800x600.jpgEl Far de Calella va acollir dissabte passat la presentació del Team Calella. Aquest equip, format per 14 triatletes, representarà Calella al Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme que se celebrarà el proper 24 de maig.

Assessorament

Tots els integrants de l’equip, calellencs i d’altres municipis de l’Alt Maresme, han rebut assessorament tècnic per a preparar les tres disciplines de la triatló: natació, bicicleta i la cursa a peu. La majoria dels Team Calella són esportistes no professionals. Per aquest motiu, els membres de l’equip han assegurat a Ràdio Calella que el seu principal objectiu és "viure l’experiència d’una competició internacional i, si es pot, fer un bon paper".

Assistents

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Calella i del regidor d’Esports de l’Ajuntament, així com d’altres representants del consistori. Els esportistes van estar acompanyats pels màxims responsables del Club Natació Calella i del Club Atletisme Calella, les dues entitats esportives que hi ha darrera del team, juntament amb l’empresa Gesport i Sport 333, el patrocinador oficial de l’equip.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Alfred Lieury

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris