divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Presenten les novetats del Procés Participatiu 2010 d’Arenys de Mar

participa_280x87_02.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Mar va presentar dijous passat, 7 de maig, el Procés Participatiu 2010 en un acte obert a tota la ciutadania. El nou procés reforçarà el paper de les associacions.

L’Ajuntament d’Arenys de Mar va presentar dijous passat, 7 de maig, el Procés Participatiu 2010 en un acte obert a tota la ciutadania. El nou procés reforçarà el paper de les associacions.

Presentació

La trobada va ser presentada pel regidor de Participació Ciutadana, Xavier Febrer, qui va explicar l’experiència dels processos ja portats a terme i les recomanacions de la Comissió de Seguiment, juntament amb el diagnòstic per a l’estudi del Pla Director i els temes d’inversions generals.

Prioritats

Durant l’acte es va fer un resum de les obres que es van fer l’any 2008 i que van ser prioritzades per la ciutadania del municipi. També es va fer un seguiment de les obres d’aquest any 2009, a les que els ciutadans i ciutadanes del municipi li van donar prioritat durant el procés que va acabar a finals d’any.

Novetats

Segons la Regidoria, "una de les novetats del Procés d’aquest any és que es reforça el paper de les associacions i el debat i reflexió a l’hora de fer propostes". A més, Ràdio Arenys apareix com a dinamitzadora de la participació al programa "La Placeta", els dimecres al matí, amb la intervenció de la ciutadania amb micròfons oberts i on, des del 13 de maig fins a l’1 de juliol, es convidarà una associació del municipi.

Pressupost

La finalitat del procés és afavorir la participació de la ciutadania d’Arenys de Mar en el pressupost participatiu per tal que pugui prioritzar directament les actuacions referents a
l’espai públic, amb una partida reservada de 200.000 euros.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris