divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Presenten una denúncia administrativa per la presència d’un circ amb animals a Premià de Dalt

circ_280x87.jpgL’Associació Animalista Libera! ha presentat denúncia administrativa a l’Ajuntament de Premià de Dalt per les condicions en les quals un circ exposa el animals que participen en aquest espectacle. L’entitat animalista també ha publicat un vídeo al portal YouTube.

circ_premia_de_dalt.jpgL’Associació Animalista Libera! ha presentat denuncia administrativa a l’Ajuntament de Premià de Dalt per les condicions en les quals un circ exposa el animals que participen en aquest espectacle. L’entitat animalista també ha publicat un vídeo al portal YouTube.

Comunicat

Els membres de Libera! han manifestat en un comunicat que durant l’estada del ‘Circo Italiano’ al municipi de Premià de Dalt, malgrat que aquest comptava amb els permisos municipals per a la seva instal·lació, "el circ va vulnerar diversos articles de la Llei de Protecció Animal Catalana", asseguren.

Vídeo

D’altra banda, durant aquest cap de setmana, l’entitat ha enregistrat un vídeo a Premià de Dalt on, segons manifesten, volen "denunciar davant l’opinió pública les condicions en les quals viuen els animals que custodia el Circo Italiano". Els activistes en defensa dels Drets dels Animals han avançat que també protestaran els dies 3, 4, 10 i 12 d’Octubre, a Mataró, on està programada la presència del circ.

per Redacció | Foto: Libera!

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris