dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Primera Gala de Premis del programa de bàsquet ‘Tir Lliure’ de Mataró Ràdio

basket_280x87_02.jpgLa Sala d’Actes del Centre Cívic del Pla d’en Boet de Mataró acollirà el proper dimarts, 6 d’octubre, a les 8 del vespre, la primera Gala de Premis organitzada pel programa ‘Tir Lliure’ de Mataró Ràdio.

La Sala d’Actes del Centre Cívic del Pla d’en Boet de Mataró acollirà el proper dimarts, 6 d’octubre, a les 8 del vespre, la primera Gala de Premis organitzada pel programa ‘Tir Lliure’ de Mataró Ràdio.

Reconeixement

Aquest nou certamen farà un reconeixement als millors jugadors/es, entrenadors/es, clubs, àrbitres i directius dels clubs de bàsquet amateur de la comarca. Segons l’organització, "el que volem és donar la importància que es mereix el nostre esport, sobretot el nivell amateur". Per això, la gala comptarà amb professionals i ex-professionals com a assistents i col·laboradors d’aquest esdeveniment esportiu, "essent ells els encarregats de fer l’entrega dels premis, simbolitzant així el seu reconeixement a la tasca desenvolupada pels premiats", afegeixen.

Assistència

Entre els assistents hi haurà, entre altres, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Ivan Pera, i el President de la Federació Catalana de Basquetbol, Enric Piquet. També hi ha confirmada l’assistència de l’entrenador ACB, Salva Maldonado, l’actual actual entrenador de l’Olesa Espanyol de la Lliga Femenina 1, Lucas Mondelo, i altres professionals i ex-professionals del bàsquet de reconegut prestigi.

En directe

L’acte, produït per Toca El Dos, serà retransmès en directe per Mataró Ràdio 89.3FM i per Internet a través del webh del programa i de Matarò Ràdio, a partir de les 8 del vespre. La gala està patrocinada per Caixa Laietana, Divercastillo, Biba, Gesport i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris