dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Primers Acords de Jazz a Pineda

can_comas_280x87.jpgEl pati de Can Comas acollirà el proper diumenge, 5 d’abril, el primer concert de la primera edició dels Acords de Jazz.

El pati de Can Comas acollirà el proper diumenge, 5 d’abril, el primer concert de la primera edició dels Acords de Jazz.

Estrena

Aquest nou cicle, organitzat conjuntament per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pineda de Mar i l’Escola Municipal, començarà a sonar aquest diumenge, a dos quarts d’una del migdia, a càrrec de l’Havana Quartet.

Cinc concerts

En aquesta primera edició el cicle té programats un total de cinc concerts sota la direcció artística de Joan Manuel Morer Corrales, professor de l’Escola de Música. El preu de l’entrada general és de dos euros, mentre que els majors de 65 anys, pensionistes i menors de 12 anys, n’hauran d’abonar un euro.

Resta d’actuacions

El segon concert, el 12 d’abril, anirà a càrrec del grup Nofem Jazz Trio, i el diumenge 19 serà el torn de Sindicato Ornette. El grup FM Trio amenitzarà el migdia del darrer diumenge d’abril i clourà el cicle MCM Trio el primer diumenge de maig.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris