dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Promocionaran Pineda de Mar amb autocars retolats amb motius pinedencs

autocar_pineda_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar i l’empresa Autocars Calella han arribat a un acord per retolar vehicles de la flota d’aquesta empresa amb motius pinedencs.

autocars_pineda.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar i l’empresa Autocars Calella han arribat a un acord per retolar vehicles de la flota d’aquesta empresa amb motius pinedencs.

Dos autocars

Autocars Calella, amb seu a Pineda de Mar, ha retolat amb el nom de "Pineda" les seves dues noves adquisicions – dos autocars de gamma alta Noge model Titanium – als dos laterals de la carrosseria.

Logotips

A més, a la part posterior dels nous vehicles hi figura el logotip de la regidoria de Turisme i, a la part davantera, s’hi pot veure l’escut de l’Ajuntament i la marca "Pineda a prop", mentre que als vidres s’indica l’adreça del web municipal.

Projecció turística

En el decurs de l’acte de presentació celebrat dimecres passat a la plaça de les Mèlies, l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, va agrair l’aposta que ha fet l’empresa d’autocars "ja que ajudaran a donar a conèixer i projectar turísticament Pineda". Segons Amor, "la voluntat del consistori és seguir treballant i col·laborant amb l’empresa per tal de poder promocionar el municipi arreu".

65 autocars

Per la seva banda, l’administrador d’Autocars Calella, Josep Onna, va informar que "l’empresa té previst retolar set vehicles més aquest any amb la imatge de Pineda" i va confirmar que els dos autocars nous voltaran per Catalunya, Espanya i Europa. Onna també va dir que "en aquests moments de crisi econòmica l’empresa ha apostat per oferir qualitat als seus clients i renovar part de la seva flota" que actualment compta amb 65 autocars.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Aj. Pineda

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris