dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Quatre detinguts per robatoris i un per tràfic de drogues a Malgrat de Mar

droga_280x87_02.jpgAgents de la policia de Malgrat de Mar van detenir la setmana passada un jove veí del municipi per un presumpte delicte de tràfic de drogues. També, la Policia Local va detenir quatre persones més per diversos robatoris al municipi.

Agents de la policia de Malgrat de Mar van detenir la setmana passada un jove veí del municipi per un presumpte delicte de tràfic de drogues. També, la Policia Local va detenir quatre persones més per diversos robatoris al municipi.

Marihuana i cocaïna

El passat 20 d’abril, un menor d’edat de nacionalitat danesa en companyia del seu tutor, que es trobaven de vacances a Malgrat, van denunciar que un jove repartidor de publicitat li havia venut al menor una determinada quantitat de marihuana. Amb les dades facilitades, la Policia Local de Malgrat va poder identificar el sospitós, un jove veí de Malgrat que va ser detingut dijous passat. Durant la detenció i escorcoll els agents li van intervenir diferents quantitats de marihuana i cocaïna.

Robatoris

Per altra part, agents de la Policia Local de Malgrat van detenir tres persones que dilluns passat, 20 d’abril, havien robat material informàtic de l’interior d’una botiga del carrer de Girona. Per últim, la Policia Local va detenir una persona que dijous passat, diada de Sant Jordi, s’estava apropiant de les carteres dels visitants al mercat setmanal. A més, els agents van imputar tres persones més pel delicte contra el patrimoni en la modalitat de furt. La policia va poder recuperar certa quantitat de diners i dues de les carteres robades.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris