dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Quatre municipis de l’Alt Maresme signen un acord innovador per allargar la temporada turística

alcaldes_alt_maresme_280x87.jpgEls Alcaldes de Pineda, Santa Susanna, Calella i Malgrat de Mar van oficialitzar ahir dijous la posada en marxa del Projecte Innovador, una iniciativa que pretén desestacionalitzar la temporada turística.

alcaldes_alt_maresme.jpgEls Alcaldes de Pineda, Santa Susanna, Calella i Malgrat de Mar van oficialitzar ahir dijous la posada en marxa del Projecte Innovador, una iniciativa que pretén desestacionalitzar la temporada turística.

Objectius

Segons els seus impulsors, els objectius del Projecte Innovador són diversos, però tots giren a l’entorn de diverses estratègies per allargar la temporada turística, captar nous esdeveniments per organitzar en els quatre municipis i millorar la formació dels professionals del sector.

Sectors complementaris

En aquest sentit, el projecte intentarà potenciar sectors emergents a la zona, complementaris al turisme, per tal d’anticipar el canvi productiu i poder respondre així als reptes que es puguin plantejar en sectors madurs de l’economia de l’Alt Maresme. També, posarà èmfasi en la innovació en les actuacions relatives al turisme, en els àmbits de diversificació i complementarietat, així com en la tipologia de llocs de treball.

Pressupost

Aquesta iniciativa, que es gestionarà des de Pineda en un equip de treball format per representants dels quatre municipis, també preveu que hi hagi la participació d’empreses de la zona. El pressupost del projecte, que té una durada fins el desembre del 2009, és de prop de 424.000 euros.

Signatura

L’acord va ser signat ahir dijous al matí, al Centre Innova de Pineda, entre els alcaldes de Pineda de Mar, Xavier Amor (PSC); Santa Susanna, Josep Monreal (CiU); Calella, Josep Maria Juhé (PSC); i Malgrat de Mar, Conxita Campoy (PSC).

per Redacció | Foto: Aj.Pineda

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris