dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ràdio Arenys, la primera emissora municipal del país, celebra el seu 30è aniversari

festa_radio_arenys_280x87_02.jpgAmb el lema  "30 anys amb tu", i coincidint amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, Ràdio Arenys celebra el seu 30è aniversari.

festa_radio_arenys_600x800.jpgAmb el lema  "30 anys amb tu", i coincidint amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, Ràdio Arenys celebra el seu 30è aniversari.

30 anys

Amb motiu de les seves tres dècades d’existència, l’emissora arenyenca ha organitzat una celebració que tindrà lloc el mateix dia de la Diada, a partir de les 8 del vespre, davant el C.C.Calisay d’Arenys de Mar. L’emissora celebrarà la festa amb actuals i antics col·laboradors, treballadors i amb tota la ciutadania, amb una botifarrada popular. Seguidament, a les 10 de la nit, la formació arenyenca Arlet, d’una banda, i Manel, de l’altra, actuaran en concert al mateix pati del Calisay per tancar la celebració.

Commemoració

També, amb aquesta celebració, Ràdio Arenys obre un any de commemoració d’aquest aniversari, durant el qual, entre d’altres actes previstos, hi ha l’emissió d’un programa diari dedicat a l’aniversari, pel qual hauran de passar persones que al llarg d’aquests 30 anys han fet possible el dia a dia de la ràdio i l’edició d’un llibre commemoratiu. Des de Diari Maresme ens sumem a la felicitació.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris