dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ràdio Marina posa en marxa una nova emissora, Top Ten Ràdio

top_ten_radio_280x87.jpgTop Ten Ràdio s’ha posat en marxa aquesta passada mitjanit i es pot sintonitzar al 96.2 FM des de totes les poblacions de la comarca de La Marina.

top_ten_radio_800x600.jpgTop Ten Ràdio s’ha posat en marxa aquesta passada mitjanit i es pot sintonitzar al 96.2 FM des de totes les poblacions de la comarca de La Marina.

26 anys

Després de 26 anys d’història, Ràdio Marina passa a oferir dos productes: les emissions del 100.3 FM, amb la programació habitual, i la nova emissora, Top Ten Ràdio, al 96.2 FM.

Èxits actuals

Top Ten Ràdio es defineix com una emissora musical, en català, basada en un format de programació d’èxits actuals de gènere pop, amb especial atenció al "top ten", els 10 temes musicals més importants a nivell estatal. La nova emissora està enfocada a un públic jove i amant de la música, com els propis locutors de Top Ten Ràdio. Als matins, la fórmula estarà presentada per Agus Riera, i per les tardes Carla Llobet conduirà la programació.

Cobertura

Les poblacions del Maresme on arriba la nova emissora són Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera. La resta de poblacions són Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar. La Generalitat de Catalunya va adjudicar l’any 2008 la gestió de la freqüència 96.2 FM a Ràdio Marina.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris