divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ràdio Premià de Mar inicia la programació del seu 25è aniversari

micro_280x87_03.jpgL’emissora municipal Ràdio Premià de Mar ha encetat aquest dilluns la temporada en què celebrarà els seus 25 anys d’història.

L’emissora municipal Ràdio Premià de Mar ha encetat aquest dilluns la temporada en què celebrarà els seus 25 anys d’història.

Commemoració

A partir d’aquesta commemoració, els responsables de la ràdio premiarenca oferiran a partir d’aquest mes de setembre "un ventall de programes i propostes amplíssim i divers que vol arribar i convèncer tots els premianencs".

Novetats

Entre les novetats més destacades hi haurà l’ampliació de les hores d’emissió de programes a la tarda, entre dilluns i divendres, i també les tardes de diumenge. També, s’incorporen programes musicals, torna "La Taverna" – el programa clàssic d’havaneres de Ràdio Premià de Mar -, mentre que el "Qui No Vulgui Pols" es trasllada a la matinal de dissabte i diumenge. A més, la programació oferirà un recull del bo i millor del magazin "Tot d’Una", que s’emet en directe de dilluns a divendres.

COM Ràdio

D’altra banda, una altra novetat és l’aparició a la graella de la programació de programes produïts en altres emissores consorciades a COM Ràdio, que estaran a disposició de Ràdio Premià de Mar a través de la plataforma virtual "La Sindicada", una plataforma que també permetrà que s’escoltin programes premianencs per tot Catalunya. Per últim, els actes de celebració del 25è aniversari de l’emissora culminaran durant la Festa Major de l’any vinent, coincidint amb la gala dels Premis de la Ràdio.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris