dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ramon Texidó, nou director de Diari Maresme

equip_diari_maresme_280x87.jpgA partir de dilluns 22 de juny, el periodista Ramon Texidó serà el nou director de Diari Maresme, càrrec que fins ara ocupava Albert Lladó. D’aquesta manera, els editors volen reforçar l’estructura del mitjà guanyant en actualització diària, periodisme de proximitat i immediatesa informartiva.

A partir de dilluns 22 de juny, el periodista Ramon Texidó serà el nou director de Diari Maresme, càrrec que fins ara ocupava Albert Lladó. D’aquesta manera, els editors volen reforçar l’estructura del mitjà guanyant en actualització diària, periodisme de proximitat i immediatesa informativa.

img_0132.jpgNou organigrama

Albert Lladó, director de DM des de la seva fundació, a l’octubre de 2006, passa a ser-ne l’editor, junt amb David Lladó. Ramon Texidó, que des de feia un any aproximadament era el Cap de Redacció, serà el nou director. L’objectiu principal de l’empresa editora és, així, reforçar l’equip i seguir creixent per consolidar-se com a diari digital de referència a la zona. A la vegada, s’espera incorporar nous col·laboradors, obrir noves seccions i oferir més serveis gratuïts al lector. Lladó Comunicació també edita Revista de Letras i la revista Sísifo .

Nous reptes

Ramon Texidó, periodista calellenc col·laborador habitual del setmanari CafèambLlet i Ràdio Calella, creu que el nou Diari Maresme té, principalment, dos reptes: “ un, continuar amb la línia que ha caracteritzat a Diari Maresme des de la seva creació l’octubre de 2006. El segon és anar incorporant noves col·laboracions, vídeos i alguna nova secció que actualment estem estudiant. Això, és clar, comptant sempre amb la complicitat dels nostres lectors i lectores, i escoltant els seus suggeriments que són la nostra brúixola i el que dóna sentit a la nostra feina.”

Albert Lladó creu fonamental renovar energies, obrir-se a noves idees, i aprendre del treball en xarxa. En aquest sentit, Ramon Texidó creu que les notícies que tindran més prioritat seran “sens dubte les notícies de proximitat; aquelles informacions que la ciutadania del Maresme sent més properes. Sempre he pensat que el periodisme de proximitat té molt més futur que el que ocupa actualment, sobretot aprofitant la potència de les noves tecnologies. Penso que, generalment, a la ciutadania l’interessa molt el que passa al costat de casa però sovint no rep la informació adient, li arriba poc definida o fins i tot desvirtuada. Els grans temes d’abast general ja solen estar ben coberts per la resta de mitjans generalistes”.

Què trobarà el lector al nou Diari Maresme?

A punt de complir els tres anys de projecte, l’equip que forma el DM creu que cal escoltar, més que mai, al lector. Ramon Texidó assegura que “en realitat, el que volem és conservar un espai propi prou atractiu per als nostres lectors i lectores, cobrint aquelles informacions que per diferents motius no cobreixen altres mitjans. Crec que tots els diaris es mereixen aquest espai diferenciador que a fi de comptes és la seva personalitat. El que més ens ocupa és satisfer a totes les persones que ens dipositen la seva confiança a diari. Aquest és el repte”.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris