divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Reclamen mesures per evitar la pèrdua de sorra a les platges del Baix Maresme

platges_280x87.jpgEls alcaldes de cinc municipis del Baix Maresme han demanat al Govern central mesures urgents i estables per evitar la degradació de les platges i la pèrdua de sorra durant els temporals.

Els alcaldes de cinc municipis del Baix Maresme han demanat al Govern central mesures urgents i estables per evitar la degradació de les platges i la pèrdua de sorra durant els temporals.

Sol·licituds

Els batlles de Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar i el Masnou van fer aquest requeriment al secretari del Mar del Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marítim, Juan Carlos Martín Fragueiro, en el decurs d’una reunió celebrada el 28 de gener passat per valorar els danys i desperfectes que va patir el litoral d’aquests municipis durant el temporal del 26 de desembre de 2008. També van denunciar que, fins ara, s’ha treballat de manera que se solucionen els problemes dels temporals puntualment; incidint en la necessitat de tenir platges més amples per poder fer front als temporals.

Compromís

Per la seva banda, Fragueiro es va comprometre a engegar actuacions d’emergència que arreglin els desperfectes i a fer aportacions de sorra per recuperar les platges. Segons el secretari d’Estat, aquestes actuacions podrien estar enllestides d’aquí a dos mesos.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris