dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Recollida de signatures per la prohibició de les corrides de toros

prou_280x87.jpgLa iniciativa legislativa popular (ILP) que promou la prohibició de les corrides de toros continua per arreu de Catalunya. Calella ha acollit aquest diumenge una recollida de signatures.La iniciativa legislativa popular (ILP) que promou la prohibició de les corrides de toros continua per arreu de Catalunya. Calella ha acollit aquest diumenge una recollida de signatures.

Campanya

La campanya "Prou", que va començar el desembre passat, ja ha superat la xifra de 50.000 signatures necessàries per impulsar aquesta iniciativa que té com objectiu el tràmit parlamentari d’aquesta proposta de modificació de la llei de protecció d’animals.

Declaracions

Segons Anna Maria Soler, membre d’ACTYMA (Asociación Contra Tortura y Maltrato Animal), la recollida de signatures està dirigida a les persones sensibilitzades amb el dret a la vida i la dignitat. Soler ha fet una crida a la ciutadania "per a treure aquesta xacra de Catalunya", ha dit en declaracions a la nostra redacció.

Terminis

El termini de presentació dels suports ciutadans finalitzarà aproximadament el proper mes de maig. Fins aquella data, es continuaran recollint signatures amb l’objectiu de superar les 100.000 signatures.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto i vídeo: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris