divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Renoven el conveni per mantenir l’Escola de Música al passeig de la Misericòrdia de Canet

biblioteca_popular_de_canet_280x87.jpgL’Ajuntament de Canet i la Diputació de Barcelona han renovat el conveni per al qual l’Escola de Música i Dansa del municipi continuarà a l’edifici del passeig de la Misericòrdia.

biblioteca_popular_de_canet_.jpgL’Ajuntament de Canet i la Diputació de Barcelona han renovat el conveni per al qual l’Escola de Música i Dansa del municipi continuarà a l’edifici del passeig de la Misericòrdia.

Trasllat

L’escola està ubicada fa 9 anys en aquest edifici, propietat de la Diputació. Durant més de 70 anys s’hi va ubicar la Biblioteca Pere Gual i Pujadas. Fa un dècada, la Biblioteca es va traslladar a l’edifici que ocupa actualment, a l’Ateneu Catalanista de la riera Sant Domènec, motiu per al qual es va començar a parlar de la possibilitat que l’Escola de Música es traslladés en aquest edifici que quedava disponible.

Conveni

El proper mes de novembre finalitza la vigència del darrer conveni aprovat l’any 2005, per aquest motiu, el consistori canetenc i la Diputació han decidit prorrogar-ho perquè l’Escola de Música – actualment Escola de Música i Dansa – segueixi ocupant els seus espais. El nou conveni torna a tenir una durada de 4 anys i la cessió de la Diputació és gratuïta. La finca, de 369 m2, disposa d’una planta baixa i una primera planta.

per Redacció | Foto: Aj.Canet

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris