dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Reobren la platja tancada a Sant Pol de Mar pel vessament d’aigües fecals

turistes_platja_280x87.jpgLa platja de les Escaletes de Sant Pol de Mar s’ha reobert avui dimarts, a primera hora del matí, després que ahir dilluns s’hagués de tancar per un vessament d’origen fecal.

La platja de les Escaletes de Sant Pol de Mar s’ha reobert avui dimarts, a primera hora del matí, després que ahir dilluns s’hagués de tancar per un vessament d’origen fecal.

Saturació del col·lector

Segons ha informat aquest matí responsables del consistori a la nostra Redacció, l’origen de la fuita va ser la saturació del col·lector degut a que van fallar les bombes d’impulsió, motiu per al qual es va produir la fuita a través de les fissures de la canonada del clavegueram que es troba en mal estat.

Líquid fecal

Malgrat l’alerta, el líquid fecal no va arribar en cap moment al mar, afectant només la sorra de la platja, ja que la brigada de serveis va muntar un operatiu per aïllar-lo i extreure el líquid, mentre que la Policia Local, com a mesura de protecció, ordenava el tancament dels accessos a la platja i els socorristes hi prohibien el bany.

Obres

Aquesta instal·lació es començarà a arranjar a partir del proper 24 d’agost mitjançant el Fons Especials Inversió Local (FEIL), després que el passat mes de juliol es va decidir no iniciar les obres per permetre gaudir de la temporada de platja als banyistes.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris