dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Requisen productes de marca falsificats que es venien en un establiment comercial de Calella

bosses_280x87.jpgLa Policia Local de Calella, acompanyada de pèrits de l’empresa Robin Ruth, van dur a terme aquest dijous una actuació contra un establiment de la ciutat que venia productes falsificats d’aquesta marca comercial.

genere_requisat_800x600.jpgLa Policia Local de Calella, acompanyada de pèrits de l’empresa Robin Ruth, van dur a terme aquest dijous una actuació contra un establiment de la ciutat que venia productes falsificats d’aquesta marca comercial.

Marca registrada

Arran de l’actuació policial, es varen requisar un total de 312 bosses de tela de diferents mides i amb diverses inscripcions com "Barcelona", "Calella" i "Costa Brava".

Denúncia

Amb motiu de la denúncia presentada pels advocats de l’empresa, es varen instruir diligències per un presumpte delicte contra la propietat industrial i es va incautar tot el material identificat d’aquesta marca.

Triple operació

Aquesta intervenció policial també es va dur a terme a dos establiments més que té la mateixa cadena comercial, un a Lloret mar i l’altre a Castelldefels.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris