dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Restauraran els tramvies 3 i 4 de l’antic recorregut Mataró-Argentona

tramvia_mataro_280x87_josep_renalias_.jpgL’Ajuntament de Mataró i Caixa Laietana han signat un acord per adequar els tramvies 3 i 4, que antigament feien el recorregut Mataró-Argentona.

tramvia_mataro_800x600.jpgL’Ajuntament de Mataró i Caixa Laietana han signat un acord per adequar els tramvies 3 i 4, que antigament feien el recorregut Mataró-Argentona.

Conveni

L’acord permetrà la reparació, el manteniment i la instal·lació d’aquests dos tramvies, actualment propietat del consistori mataroní.

Número 3

Caixa Laietana assumeix l’obligació de reparar el tramvia número 3, que està ubicat a la plaça de Granollers, i realitzar els treballs de manteniment preventiu i correctiu mentre sigui vigent el conveni. També, l’acord estableix restaurar el tramvia número 4, segons un projecte que es va encarregar l’any 2002, i fer els treballs de manteniment preventiu i correctiu.

Número 4

Pel que fa a la part corresponent a l’Ajuntament, aquest es compromet a refer el reg automàtic de la rotonda de la plaça de Granollers per tal que no afecti de forma directa a l’estructura del vehicle així com preveure un lloc preferent per a la ubicació del tramvia número 4 el qual, previsiblement, podria instal·lar-se en la intersecció de l’antiga carretera de Mataró a Argentona amb el complex esportiu El Sorrall.

Cost

Els treballs de reparació del tramvia número 3 s’estimen en 40.000 euros i la restauració del número 4 en uns 140.000 euros. L’acord té una vigència de 20 anys a partir de la data de col·locació de cada un dels tramvies en la seva ubicació, una vegada ja restaurats.

per Redacció | Foto: Josep Renalias

1 comentari per a “Restauraran els tramvies 3 i 4 de l’antic recorregut Mataró-Argentona”

  1. […] vagó es va restaurar fa un any gràcies a un conveni signat entre l’Ajuntament de Mataró i Caixa Laietana que va finançar les obres de restauració. […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris