dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Retiren el tancament d’un balcó que amenaçava de caure, a Calella

bombers_actuacio_calella_280x87.jpgEls bombers han retirat el tancament d’un balcó que amenaçava de caure sobre els vianants, al carrer església de Calella, a causa dels forts vents d’aquesta passada nit.

bombers_actuacio_calella_1000x700.jpgEls bombers han retirat el tancament de d’un balcó que amenaçava de caure sobre els vianants, al carrer església de Calella, a causa dels forts vents d’aquesta passada nit. 

Tancament

Els bombers de la Generalitat han hagut de retirar aquest dissabte al migdia el tancament de vidre d’un balcó, afectat pels forts vents d’aquesta passada nit, que amenaçava amb desprendre’s d’un edifici situat al carrer església número 122 de Calella. Cap persona ha resultat ferida (veure vídeo).

Actuacions

Des de les 22 h. d’ahir, els bombers ja han realitzat més de mil actuacions al principat. La majoria de les sortides continuen sent per retirar arbres o branques caigudes i altres elements de la via pública com ara uralites, cartells, tendalls, antenes, barrets de xemeneies, persianes i cables de subministrament elèctric. Cal lamentar 7 víctimes mortals a Barcelona, Sant Boi de Llobregat, la Palma de Cervelló i Abrera, com a conseqüència del fort temporal de vent

Trens

Per altra banda, La companyia ferroviària ADIF ha informat avui que tots els trens de rodalies circulen amb retard a causa de diverses incidències a les vies causades per arbres caiguts.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto i vídeo: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris